Wednesday, June 23, 2010

BELIA BENCI DEMAM

peehh...start ary rabu mlm dlm pkul 2pg cm tu la,
aku da start rase sejuk2,aku igt biase je,
rumah mbe aku yg panas gile tu pon aku rase sejuk
dlm 10 mnit cm tu syaza bgn tido ,and die ajak g mkn,
selere mkn aku pon da xde,
aq smoke and smoke,bdn makin sejuk and pale berat,
agak2 dlm pkul 2.30 or 3pg cmtu la,aku balik umah aku
tibe2 aku selubung ngn selimut tebal,asl bukan selimut,
law selimut kat umah aku sume nipis2,tapi
ni bole dpnggl langsir tebal,,HAHA...
sambil aku bring2 ngn selimut LANGSIR,aku
mcg bini aku la,anura,die yg teman aku time nak start demam.
sambil2 txt2 ,aku makin lemah and lemah,aku tetido,sian en ko syg..
ko teman bie,bie tetido..
tp die x kesa un,coz die phm aku,die un tau aku dmm..
tapi first txt die tau aku demam ,die ckp aku gembire
bile demam..
sape gembire woi bile demam..
mkin lame mkin sembang merapu..
smbg blik..aku tetido and aku tejage dlm pkul 6pg.
aku txt die,die x tdo lg,and selseme dah mule keluar,
melelir cm air paip plak uh,bukan hingus,
pelik ouh...pastu die teman je aku,aku tdo die senyap
aku txt die rep...sbnanye en,aku tetido time txt die uh bkn
coz aku nak tdo,tapi tgu die rep txt ade la dlm setengah jam 1 mcg..
aku pon tetido,bile 2 jam aku tdo,aku bgn tgok xde txt pon
and 5mnit kmudian txt yg sblum tdo tu baru sampai...
hahha...
mmg tebukti la kan 1 mcg 2 jam..
hahhaa..
akhir cite ,smpai sekarg air paip kat hidung nie x brenti..
sesiape yg memerlu kan air ,call aku skrg=no 999...
HAHA..last2 x elok demam pon..dala..mls nak txt pnjg2 ..
bukan ade org bce un..

last..ASKOM ..
D=

No comments:

Post a Comment